Nekklachten

OORZAKEN VAN NEKKLACHTEN

In de meeste gevallen geven nekklachten zeurende pijn en stijfheid. Deze klachten kunnen ontstaan door het geleidelijk verkrampen van spieren maar kan ook acuut ontstaan als reactie op een plotselinge ongecontroleerde beweging. Verder kunt u ook last hebben van duizeligheid, oorsuizen, concentratie problemen, uitstraling naar de arm, krachtloosheid of vermoeidheid in schouders en armen, eventueel nog tintelingen in handen en vingers.

 

Nekklachten verergeren vaak door statische houdingen op werk of het dagelijks leven, veel eenzijdige belasting, spanning en stress en kou en tocht. Acute nekklachten worden vaak veroorzaakt door een val of ongeluk, ongecontroleerde bewegingen, slechte slaaphouding en eventueel ook een infectie aan de oren en keel. Om deze nekklachten te behandelen kunt u bij ons terecht. Vaak kunnen wij je voor langere tijd van de vervelende klachten afhelpen door onze behandelingen.

 

BEHANDELING VAN PIJN IN DE NEK

Eerst stelt de chiropractor een aantal vragen over uw hoofdpijn en algemene gezondheidstoestand. Dit omdat hoofdpijnen een gevolg of oorzaak kunnen zijn van andere gezondheidsklachten. Zo kunnen we het beste nagaan wat de oorzaak van de hoofdpijnen zijn. Hierop volgt een uitgebreid orthopedisch en neurologisch onderzoek om andere serieuze aandoeningen uit te kunnen sluiten en te kunnen zien of chiropractie u kan helpen.

OPENINGSTIJDEN
BENNEKOM

Maandag

8:00 - 18:00

Dinsdag

8:00 - 18:00

Woensdag

8:00 - 18:00

Donderdag

8:00 - 18:00

Vrijdag

8:00 - 18:00