Chiropractor Nijmegen

Chiropractor Nijmegenchiropractor nijmegen

Heb jij last van pijnklachten en ben je daarom op zoek naar een Chiropractor in Nijmegen? Wij kunnen u zeker helpen. Voor de behandeling van diverse klachten kan je bij deze praktijk terecht. Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen of verlichten van:

  • Tenniselleboog

  • Ischias

  • Hernia

  • Nek-, schouder- en rugklachten

  • Duizeligheid

  • Hoofdpijn en migraine

Passende behandelingen bij chiropractor in Nijmegen

Bij onze praktijk nabij Nijmegen beginnen we altijd met een kennismakingsafspraak. Dit is bedoeld om te bepalen of je bij de chiropractor op de juiste plek bent en om te bepalen welke behandeling passend is voor jou. Door middel van kraken, ook wel het ontkrampen van je spieren, kunnen we je vaak snel van klachten af helpen. Toch kan het soms nodig zijn om meerdere behandelingen in te plannen. Dit willen we altijd samen bepalen, zodat jij als patiënt altijd goed geholpen bent. Onze praktijk voor chiropractie nabij Nijmegen staat voor een persoonlijke behandeling van elke klacht.

Diverse klachten

Als chiropractor kunnen wij de vakkundige kennis die we hebben enorm breed inzetten. Een aantal standaard behandelingen hebben wij al genoemd, maar ook voor specifiekere klachten kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapsklachten of de behandeling van huilbaby’s. Artose en slijtage klachten zijn ook dingen die wij regelmatig behandelen. Dit zijn enkele voorbeelden van behandelingen. Maak een afspraak om samen te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. We helpen u graag!